Suositut tekstit

torstai 25. lokakuuta 2012

Mutta kukas se sielä?

Ja että miksi ylipäätään en esiinny omana itsenäni? Miksi en ole esimerkiksi Sanna, 25v, insinööriopiskelija Kemijoelta?

Koska olen tehnyt aika tyhmiä juttuja viimeisen parin, kolmen vuoden aikana. Pääasiassa hankkinut rahaa ja aineita hieman kyseenalaisin keinoin. Tosin, en pidä itseäni rikollisena tai minään muunakaan pikkukriminaalina, koska tekoni eivät tietääkseni ole koskaan satuttaneet ketään. Ihan vapaaehtoisesti ihmiset ovat kanssani toimineet.

Enkä koskaan ole pitänyt itseäni myöskään narkkarina. Tai siis, en ole ollut ikinä koukussa mihinkään mielihyvää aiheuttaviin mömmöihin. Pidän itseäni lähinnä piti-kokeilla-lähes-kaikkea -tyyppinä.

Suurin asia miksi en tosiaan kirjoita omana itsenäni, on se, että hoksasin niin sanotusti istuvani pankin päällä.

Olen aina ollut seksuaalisesti avoin, ja vuosia sitten kun leikittelin vielä ajatuksella itseni myymisestä, en kokenut sitä ollenkaan pahaksi. Tai no, tietyllä tavalla pahaksi, mutta en kokenut että se voisi jättää mitään sen kummempia traumoja.

Kyllä se näin jälkikäteen ajateltuna vähän jätti.

Mistä kaikki lähti? Hmmh... Elin väkivaltaisessa parisuhteessa, kaukana kotoa. Mies kait kyllästyi minuun ja nakkasi pihalle. Olin sillä hetkellä työtön, asunnoton, opinnot kesken. Fuck yeah.

Mietin usein, miksen toiminut niinkuin normaali ihminen olisi toiminut. Hakeutunut ensin jonnekin yöksi (ok, sen tein minäkin) ja tämän jälkeen kävellyt esim. sosiaalitoimistoon.

Minä en eläissäni ole käynyt sosiaalitoimistossa.

Internet on ihmeellinen paikka. Epäröin ensin, ja punnitsin vaihtoehtojani. Jotenkin vain koin itseni markkinoimisen paljon helpommaksi kuin kaavakkeiden täyttelyn ja jonkin ihmisen edessä matelun.

Siitähän se ajatus sitten lähti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti