Suositut tekstit

perjantai 26. lokakuuta 2012

Huomenta aurinkoinen

Makaan sängyssä. Heräsin juuri. On aika sekavat fiilikset.

Huoraaminen on helppoa, ainakin minulle.
En juurikaan tehnyt mitään taustatyötä ennen sen touhun aloittamista, ajattelin vain että antaa mennä vaan. En ajatellut, että asiakkaaksi voisi ehkä sattua joku mieleltään epävakaa tyyppi, tai ehkä jopa joku tuttu.
Sen verran selasin nettiä, että tiesin missä hinnoissa suomalaiset huorat liikkuvat.
Päätin oman taksani ja tein ilmoituksen.

Ilmoituksessa en varsinaisesti myynyt itseäni, ihan tavalliselta mairittelevalta treffi-ilmolta se näytti.
Mietin, kuinka osaisin selittää yhteyttä ottaviin olevani maksullinen.

Koskaan ei tarvinnut kenellekään erikseen selvittää. Yhteydenottoja tuli huisi määrä, ja jätin vain vastaamatta niille, jotka luulivat minun etsineen aviomiestä. Hassua, ilmoitustani ei enää edes ole netissä, ja yhteydenottoja tulee edelleen silloin tällöin. Tosin enää harvakseltaan lueskelen sitä sähköpostiani tai avaan toista puhelintani.

Selasin viestejä läpi muutaman hetken ja valikoin ensimmäisen asiakkaani. Noin 30v perheen isä. Ainakin omien sanojensa mukaan.

2 kommenttia:

  1. Kannattaahan se mennä rikkomaan perhe! toki omasta tahdostaa tuo mies haluaisi seksiä kanssasi mutta ole fiksu ja sano ei,etpä joudu miettimään koko eläämääsi kuinka rikoit perheen,josssa olisi kenties pienet lapset..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiedä olenko tunnevammainen tai jotain, mutta minua ei kiinnosta pätkääkään rikkoiko joku mies kenties parisuhteensa tai perheensä sen takia, että päätti ostaa minut.

      En vain ole sellaista tyyppiä, että ottaisin kenenkään muun ilmeisesti huonoa parisuhdetta omalletunnolleni.

      Poista